صبا چناری، قهرمان موی‌تای جهان درگذشت + علت فوت نتیجه و ویدئو خلاصه بازی لیورپول و فرانکفورت (۱ آبان ۱۴۰۴) | بازگشت باشکوه قرمز‌های آنفیلد از بحران نتیجه و ویدئو خلاصه بازی رئال مادرید و یوونتوس (۱ آبان ۱۴۰۴) | برد بزرگ کهکشانی‌ها قبل از الکلاسیکو نتیجه بازی استقلال و الوحدات اردن در لیگ قهرمانان آسیا(۳۰ مهر ۱۴۰۴)+ ویدئوگل‌ها| پیروزی بی دردسر ویدئو| خلاصه بازی استقلال و الوحدات اردن در لیگ قهرمانان آسیا(۳۰ مهر ۱۴۰۴) سیدورف، غایب بزرگ بازی‌های آسیایی استقلال پیشنهاد سنگین تاتنهام برای ستاره الاهلی عربستان لیست نقل و انتقالات هاشمیان مشخص شد مهاجرانی: امیدوارم با مربی ایرانی به جام جهانی برویم تاریخ و ساعت بازی پرسپولیس و استقلال (دربی ۱۰۶) | ۱۴ آذر روز فوتبالی ایران پخش زنده بازی استقلال و الوحدات (۳۰ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نحوه خرید بلیت بازی پرسپولیس و ذوب‌آهن (۲ آبان۱۴۰۴) + لینک و قیمت طرح ضربه ۶ امتیازی در تکواندو استارت خورد واکنش آذری جهرمی به خبر مدیرعاملی‌اش در پرسپولیس | این هم از عجایب فوتبال ایران است! مصائب نماینده فوتسال خراسان رضوی در لیگ دسته اول کشور | اتحاد سرخس با تاکسی به شاهرود رفت داوران هفته هشتم لیگ برتر مشخص شدند برنامه بازی‌های هفته هشتم لیگ برتر فوتبال (فصل ۰۵-۱۴۰۴) | هفته سرنوشت‌ساز برای سرخابی‌ها جریمه ۲ میلیاردی خلیل‌زاده تأیید شد اسکواد پرسپولیس متحول می‌شود!
سرخط خبرها

تلاش برای نگران کردن هواداران استقلال| پول استراماچونی پرداخت می‌شود

  • کد خبر: ۱۵۵۹۰۸
  • ۰۱ فروردين ۱۴۰۲ - ۰۹:۵۷
تلاش برای نگران کردن هواداران استقلال| پول استراماچونی پرداخت می‌شود
درحالی که برخی رسانه‌ها با انتشار گزارش‌های غیر واقعی در باره ماجرای استراماچونی درحال نگران کردن هواداران استقلال هستند، اما بدهی به استراماچونی تا قبل از تاریخ اعلام شده، پرداخت می‌شود.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، برخی رسانه‌ها با پایان سال ۱۴۰۱ گزارش‌هایی را درباره ماجرای پرداخت بدهی استراماچونی منتشر کرده‌اند که هواداران این باشگاه را نسبت به پرداخت بدهی سرمربی سابق ایتالیای بیمناک و نگران کرده است.

در گزارش‌های اخیر ادعا شده که، چون سال ۱۴۰۱ به پایان رسیده و احتمالا در روز‌های آتی بانک‌های خارجی نیز تعطیل خواهند بود، پرداخت بدهی به استراماچونی با مشکل مواجه خواهد شد و محرومیتی بزرگ گریبان باشگاه استقلال را خواهد گرفت.

حتی به خلف وعده معاون اول رئیس جمهور (محمد مخبر) اشاره و گفته شده که مسئولان دولتی به قول خود درباره پرداخت مبلغ بدهی استراماچونی تا پیش از پایان سال عمل نکرده‌اند.

این اخبار در حالی در برخی رسانه‌ها به چشم می‌خورد که دولت بابت پرداخت بدهی سرمربی سابق از یک ماه قبل خیال باشگاه استقلال را آسوده کرده و ضمانت‌های لازم را به مدیران این باشگاه داده و مسئولان استقلال در جریان اقدامات قرار دارند و بابت این موضوع جای هیچ نگرانی وجود ندارد.

فیفا نیز تا ۱۱ فروردین ماه به باشگاه استقلال مهلت داده مبلغ این بدهی منتقل شود و قرار است باز طریق بانک‌های واسط کشور‌های حوزه خیلج فارس کار انتقال پول انجام شود.

اینکه چرا برخی جریان‌ها در تلاشند با انتشار گزارش‌های مبهم به نوعی از خلف وعده‌ها صحبت به میان بیاورند و با وجود در پیش بودن زمان کافی در روز‌های آتی هواداران این باشگاه را نگران کنند، مشخص نیست، اما آنچه در این ماجرا واقعیت دارد این است که هواداران باشگاه استقلال نباید دلهره‌ای بابت پرداخت بدهی استراماچونی داشته باشند، به این دلیل که سیاسیون نیز عزم خود را برای انتقال پول و پایان دادن به این ماجرا به کار گرفته‌اند و مدیران استقلال هم نباید نگران این مسئله باشند.

لازم به ذکر است که بدهی ۶۰۰ هزار دلاری به وینفرد شفر، سرمربی سابق استقلال نیز در آخرین روز مهلت فیفا پرداخت شده بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->